۱۳۹۵ فروردین ۲۴, سه‌شنبه

سوزاندن یک مرد به بهانه رابطه نامشروع

مردی به‌خاطر رابطه عاشقانه همسرش در اقدامی جنون‌آمیز پسر مورد علاقه وی را کشت و جسدش را در بیابان‌های خراسان جنوبی به آتش کشید.
 متهم به قتل در جلسه دادرسی دادگاه کیفری بیرجند تصریح کرد: «م . الف» در ادامه بیان کرد در ١٢ خرداد سال گذشته با برادر زنم «ع. الف» هماهنگ کردم تا مقتول را زیرنظر بگیریم، ساعت ١۵ تا ١۶ همان روز «ع . الف» به محل مجتمع‌ هزار واحدی قاین که خانه مقتول بود، رفت و وی را زیرنظر گرفت و سپس با من تماس گرفت که من نیز به آنجا رفتم.






رئیس دادگاه کیفری شماره یک خراسان جنوبی ادامه داد: «م. الف» در ادامه بازجویی‌ها به مأموران گفت: «ع . الف» مقتول را سوار بر خودرو کرده بود و من نیز سوار خودرو شدم و کنار مقتول نشستم و موضوع رابطه نامشروع با همسرم را به وی گفتم که «م . پ» این موضوع را انکار می‌کرد و من عصبانی شدم و چاقویی که از قبل در اختیار داشتم به قفسه سینه وی فرو کردم که «م . پ»، من را گاز گرفت و بعد به «ع . الف» که راننده خودرو بود گفتم تو بیا صندلی عقب که وی خودرو را متوقف کرد و من راننده شدم، «ع. الف» رفت به صندلی عقب خودرو و چند مشتی به مقتول زد.
متهم به قتل گفت: “مقتول را به سمت زمین کشاورزی پدرم در روستای پهنایی بردم و «م . پ» را در آغل گوسفندان بستیم و خودم به همراه «ع . الف» به قبرستان رفتیم که غروب همان روز پدرم به من زنگ زد و گفت مقتول را کشتم و جسد وی را آتش زدم”.

06مهسا ترابی برای اعتراض به ممنوعیت حضور زنان 42 کیلومتر در ماراتن پارس دوید
استان وایر: مهسا ترابی در جریان مسابقه ماراتن بزرگ ایران که در استان فارس شد، برای اعتراض به منوعیت شرکت زنان در آن، پیش از شروع رسمی مسابقه دویدن را آغاز کرد و چهل و دو کیلومتر مسیر این ماراتن را طی کرد.
این ماراتن که با عنوان "نخستین ماراتن بین‌المللی در ایران" در سال های پس از انقلاب و با شعار "من در ایران می‌دوم" برگزار شد 200 دونده از 30 کشور در تخت جمشید و به مسافت 42 کیلیومتر برگزار شد و تنها "مردان" حق شرکت در مسابقه را داشتند.
مهسا ترابی اما در یک اعتراض ابتکاری به ممنوعیت شرکت زنان در این مسابقه ماراتن، دو ساعت پیش از آغاز رسمی از نقطه آغاز مسابقه دویدن را آغاز کرد و تمام 42 کیلیومتر مسیر مسابقه را طی کرد تا نشان دهد که زنان نیز می‌توانند در این مسابقه‌ ماراتن شرکت کنند.
در این مسابقه مهسا ترابی در این مسابقه شماره رسمی نداشت اما شرکت غیررسمی او در مسابقه ماراتن ایران، شبیه اقدام کاترین سویتزر در مسابقه دوی ماراتن بوستون به سال ۱۹۶۷ میلادی است، هنگامی که در آمریکا هم تا آن تاریخ زنان حق شرکت در مسابقه ماراتن را نداشتند. اقدام کاترین سویتزر راهگشای حضور زنان در ماراتن شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر